Scanademy, også kendt som Scandinavian Academy Recruitment, var tidligere en del af Eisner Consulting. En uddannelses virksomhed med fokus på personaleuddannelse og processoptimering. I 2017 lagdes grundstenen til det der på rekord tid er blevet til den største matchmaker mellem kvalificeret personale og skandinaviske virksomheder i Spanien. Efter noget stilstand i 2019 re-lanceres virksomheden i 2020 med nyt navn, nyt logo og nyt layout.


Vi sætter en ære i at vejlede og matche vores kandidater med de mange skandinaviske jobs der findes specielt langs kysten i Spanien. Vi har lavet en unik kombination af uddannelse og jobmatch som sikre vores kandidater og samarbejdsvirksomheder, jobmatch og et lykkeligt “ægteskab”


- så om du søger en virksomhed til et sabbatår, om du ønsker at gøre karriere i Spanien, eller du måske er bosiddende Dansker, Svensker, Finne eller Nordmand så har vi både jobbet og uddannelsen som sikre dig en hverdag, med det perfekte job.

Rekruttering 


Vi matchmaker mellem virksomheder og kandidater fra hele Skandinavien. Vores virksomheds udvalg, er bredt og varrieret. Vi arbejder sammen med nogle af de største skandinaviske virksomheder, og deres filialer i Spanien. Vi søger kandidater, som vil starte karriere eller ønsker udenlandsophold med gode jobs. 

Akademi


Vi har et tilbud om at alle kandidater der finder jobs gennem vores rekruttering bliver inviteret til salgs, samarbejds og motivations/fællesskabsture. Det er vigtigt for os at dit ophold bliver en faglig, kulturel og social oplevelse. Det er altid valgfrit at deltage i akademiets aktiviteter, men vi elsker hvis man gør. Se vores lille video fra en akademi dag her på siden.

Regler, arbejdstilladelse, bank mm.


Alle der opnår en stilling hos en af vores partnere, modtager samtidig fuld assistance til at sikre NIE nummer (arbejdsregistrering) samt detaljer med bank og alle øvrige nødvendige dokumenter. De fleste rådgiver også om steder til at finde bolig. Dog tilbydes der ikke boligløsning som en del af pakken med mindre dette er specifikt nævnt. 


De fleste stillinger Scanademy tilbyder, omhandler dialog med danske, svenske eller norske kunder, via telefonen. Du skal selvfølgelig kun varetage kunder med det sprog du behersker. I visse tilfælde kan Scanademy også tilbyde salgsjob i detailbranchen i butikker med nordiske ejere.

Contact

Phone: +45 2728 3222

E-mail: info@scanademy.com

CVR: 31795680

Follow Us

Copyright © Scanademy Aps